Best Fresh, a leading family of specialists

Bij smaakvol eten én leven horen verse groenten en fruit die met de grootste zorg worden verbouwd, vervoerd, verpakt, verkocht en bereid. Best Fresh is een toonaangevende familie van specialisten en gespecialiseerde merken: van klassieke kwaliteitsgroenten uit eigen kas tot onverwachte verrassingen van exotische bodem. Sinds 1928 leveren we elke dag kwaliteit en inspireren we elkaar én alle spelers in de keten om blijvend te vernieuwen en te verbeteren met aandacht voor mens en planeet.

Meer over ons

Bijdragen aan een gezonde wereld

Duurzaamheid is sterk verankerd binnen Best Fresh. Onze producten dragen niet alleen bij aan de gezondheid van de consument, maar ook aan een gezondere wereld. Best Fresh heeft drie duurzaamheidspijlers: Verantwoord Ketenbeheer, Goed Werkgeverschap en Duurzame Bedrijfsvoering.

 

De historie van Best Fresh

lees meer

Ontmoet de bedrijven van Best Fresh

lees meer

Duurzaamheid als speerpunt

lees meer

Onze bedrijven

Het laatste nieuws

thumbnail

donderdag 23 maart 2023

“Een gezonde en lekkere energiekick voor tijdens het sporten of op je werk!”

The word is out: Yex gaat Barhi dadels verkopen! Een spannende en uitdagende stap, want deze dadel kennen de meesten (nog) niet in Europa. Dus waarom gaan we dit avontuur aan? En wat zijn de voordelen van deze dadels? Onze commerciële directeur Edwin vertelt het je! Lees het volledige artikel hier.

donderdag 22 juni 2023

95-jarig jubileum Best Fresh

Op zaterdag 10 juni vierden wij ons 95-jarig jubileum d.m.v. een familiedag. Bekijk snel het filmpje voor een terugblik op deze geweldige dag!

Lees meer

thumbnail

Valstar vrijdag 30 september 2022

Geothermal Energy

 Last summer, René Kalter (Business Manager of Voorhof) and Norman van Domburg (Sourcing Manager at Valstar) are interviewed in the RTL-Z program "Doe maar Duurzaam!" about Geothermal Energy in our cucumber greenhouse Voorhof! Read on.