Best Fresh, a leading family of specialists

Bij smaakvol eten én leven horen verse groenten en fruit die met de grootste zorg worden verbouwd, vervoerd, verpakt, verkocht en bereid. Best Fresh is een toonaangevende familie van specialisten en gespecialiseerde merken: van klassieke kwaliteitsgroenten uit eigen kas tot onverwachte verrassingen van exotische bodem. Sinds 1928 leveren we elke dag kwaliteit en inspireren we elkaar én alle spelers in de keten om blijvend te vernieuwen en te verbeteren met aandacht voor mens en planeet.

Meer over ons

Bijdragen aan een gezonde wereld

Duurzaamheid is sterk verankerd binnen Best Fresh. Onze producten dragen niet alleen bij aan de gezondheid van de consument, maar ook aan een gezondere wereld. Best Fresh heeft drie duurzaamheidspijlers: Verantwoord Ketenbeheer, Goed Werkgeverschap en Duurzame Bedrijfsvoering.

 

De historie van Best Fresh

lees meer

Ontmoet de bedrijven van Best Fresh

lees meer

Duurzaamheid als speerpunt

lees meer

Onze bedrijven

Het laatste nieuws

thumbnail

vrijdag 17 november 2023

In gesprek met Siebe Heus- “Het is interessant om Supply Chain Planner van de mango te zijn, maar niet altijd makkelijk. Communicatie is van cruciaal belang”

Supply chain medewerker; dat klinkt niet alleen als een uitdagende functie, dat is het ook! Maar voor Siebe is dat juist de reden waarom zijn werk zo leuk is. Samenwerken om een perfect product bij de klant af te leveren; daar wordt hij razend enthousiast van. Hij neemt jou mee in de wereld van… de mango! Lees hier verder.

thumbnail

Farmhouse International dinsdag 31 oktober 2023

Een koffer vol.. nieuwe ontdekkingen uit de USA

De Verenigde Staten, een land dat verschilt van Nederland als je kijkt naar de cultuur, de mensen, maar ook de wereld van groenten en fruit. En aangezien wij van nature nieuwsgierig zijn, wilden wij daar maar al te graag meer over weten, want daar kunnen we weer van leren. Hoog tijd voor een bezoekje dus! Ga je mee?

Daarvoor hoef je niet helemaal in het vliegtuig te stappen. Onze marketingmanager, Jeroen Groenewegen, is net terug van zijn reis naar de westkust en heeft een hele koffer vol ontdekkingen meegebracht. Hij staat te popelen om die met je te delen! Ben je er klaar voor? Lezen maar!

thumbnail

Farmhouse International donderdag 7 september 2023

De stage-ervaring van Floor

Wat is jou het meest bijgebleven aan jouw stageperiode bij Yex?

De drukke ochtenden, ook wel “Champions League” genoemd, waarbij de volle focus op het verkopen van de exoten ligt. Daarnaast zal ik de gezellige bedrijfsfeestjes ook niet snel vergeten. Eens in de zoveel tijd hebben we een bedrijfsuitje en daarbij wordt er door de collega’s hier en daar ook nog iets georganiseerd. Dit zijn altijd geslaagde feestjes met veel gekkigheid! Lees hier verder.