Ga direct naar de inhoud.

“Een gezonde en lekkere energiekick voor tijdens het sporten of op je werk!”

donderdag 23 maart 2023

The word is out: Yex gaat Barhi dadels verkopen! Een spannende en uitdagende stap, want deze dadel kennen de meesten (nog) niet in Europa. Dus waarom gaan we dit avontuur aan? En wat zijn de voordelen van deze dadels? Onze commerciële directeur Edwin vertelt het je! Lees het volledige artikel hier.

95-jarig jubileum Best Fresh

donderdag 22 juni 2023

Op zaterdag 10 juni vierden wij ons 95-jarig jubileum d.m.v. een familiedag. Bekijk snel het filmpje voor een terugblik op deze geweldige dag!

Lees meer

Geothermal Energy

Valstar vrijdag 30 september 2022

 Last summer, René Kalter (Business Manager of Voorhof) and Norman van Domburg (Sourcing Manager at Valstar) are interviewed in the RTL-Z program "Doe maar Duurzaam!" about Geothermal Energy in our cucumber greenhouse Voorhof! Read on.

In gesprek met Sacha Martens – “Ik ben begonnen als stagiaire en doorgegroeid tot Operations Manager”

Farmhouse International maandag 8 mei 2023

Sacha Martens, Operations Manager bij Farmhouse, vertelt ons meer over haar rol binnen Farmhouse.

In 2016 begon Sacha aan het laatste hoofdstuk van haar studie: het afstudeertraject bij Farmhouse! Al snel voelde ze zich als een vis in het water binnen het bedrijf. Na haar stage groeide Sacha door tot Operations manager. Ook is ze sinds 2020 onderdeel van het management team. Wil je weten hoe Sacha dit bereikt heeft? Lees hier snel verder!

In gesprek met Robbert van Essen – “Van keiharde onderhandelaar naar relatiebouwer”

Farmhouse International donderdag 19 januari 2023

Robbert van Essen, Sourcing Manager bij Yex, vertelt ons meer over zijn rol binnen Yex.

Bij mijn vorige werkgever was ik als inkoper de keiharde onderhandelaar die echt tot de laatste cent ging. Ik werk nu een jaar als Sourcing Manager bij Yex, en daar bewandel ik een ander pad. Er is méér dan alleen prijs. Ons voornaamste streven is een goede relatie op te bouwen met onze boeren. Daar zitten grote partijen tussen, maar ook kleinere boeren. Die helpen we met het opbouwen van hun bedrijf, zodat we in de toekomst sámen kunnen groeien. Lees hier verder.

In gesprek met Mike Looije – “Op cursus met de keurmeesters”

Farmhouse International maandag 19 december 2022

Mike Looije, Productmanager bij FV SeleQt, vertelt meer over zijn rol binnen FV SeleQt.

“Ik werk nu vijf jaar bij Farmhouse, en ben vijf maanden terug intern ‘verhuisd’ van exotisch fruit naar haricots en peulvruchten. Een productgroep waar ik tot dat moment geen kaas van had gegeten, maar ik heb me snel ingewerkt. Zo ben ik een cursus voor keurmeester gaan volgen om meer productkennis op te doen. Erg leuk en leerzaam om te doen. Ik zat samen met zowel beginnende keurmeesters als met keurmeesters die al 20 jaar in het vak zitten, maar deze module over o.a. peulvruchten nog moesten doen. Ik ben ook bezig met een cursus Spaans. Dat alles om nog beter met onze leveranciers te kunnen communiceren. Lees hier verder.

Het verhaal achter duurzaamheid – “Ik heb iedereen nodig”

Farmhouse International vrijdag 19 augustus 2022

Daniëlle van de Geer, Sustainability Coördinator bij Farmhouse International, vertelt ons meer over duurzaamheid binnen Farmhouse.
Een fikse ommezwaai bij Farmhouse. Tot anderhalf jaar geleden stond het thema ‘duurzaamheid’ er met regelmaat op de agenda. Maar vandaag de dag staat duurzaamheid bovenaan de agenda. “Als ik hier in de kantoortuin tussen m’n collega’s zit hoor ik regelmatig onderwerpen passeren die met mijn baan te maken hebben!” zegt Daniëlle van de Geer (25) met zichtbaar genoegen. Lees hier verder.

Het verhaal achter kwaliteit – “Voedselveiligheid raakt iedereen”

Farmhouse International dinsdag 26 juli 2022

Mario de Belda is sinds januari van dit jaar QA Manager bij Farmhouse International. De kersverse collega voelt zich helemaal thuis in zijn nieuwe rol en ziet zichzelf niet snel in een andere functie terechtkomen. “Voedselveiligheid is voor iedereen belangrijk en daarom is het zo leuk en interessant om daar dagelijks mee bezig te zijn.” Lees het volledige artikel hier

Nieuwe catalogus nu online!

Sous Fresh dinsdag 3 mei 2022

Sous Fresh gelooft in een groeiend aandeel groenten en fruit op het bord. In de visie van Sous Fresh is de ideale balans 80% groenten en fruit en 20% vis of vlees. De toenemende vraag naar plantaardig eten vraagt om een breed assortiment en een zo kort mogelijke keten. Sous Fresh wil een zo vers mogelijk product voor een goede prijs.

De nieuwe catalogus biedt de klanten van Sous Fresh een breder merkenaanbod dan in de eerdere uitgaven. Door een intensieve samenwerking vanuit Best Fresh biedt Sous Fresh nu ook andere merken direct vanaf de bron. De integratie van eigen teelt binnen Best Fresh heeft deze ontwikkeling mogelijk gemaakt. Lees hier het volledige artikel. 

Happy Kingsday!

Valstar dinsdag 26 april 2022

Celebrate Kingsday with this delicious and orange recipe! Did you know that β-Carotene, an organic pigment, causes vegetables to be orange? This is how a sweet potato or an orange bell pepper get their bright orange colour! Read on